Nieuwe hotels in Rethymnon


Nieuw geopend, juni 2021. Uitstekende gastenbeoordelingen. MITOS SUITES ligt in de stad Rethymnon, op 1,6 km van het Koumbes-strand, en biedt gratis WiFi, versneld in- en uitchecken en een excursiebalie. Deze accommodatie ligt op korte afstand van bezienswaardigheden zoals de stadstuin, het historisch en folkloristisch museum en het Venetiaanse fort.



White Swan
is geopend in juni 2020. Boetiekhotel. Heel gezellig. White swan biedt accommodatie in Kallithea in Rethymnon. Deze accommodatie biedt familiekamers en een zonneterras.






Geopend maart 2020. Uniek. Geweldig uitzicht. North Coast Seaside Suites ligt aan het strand in de stad Rethymnon, op een steenworp afstand van het Koumbes-strand en op 2,4 km van het strand van Rethymnon. Deze accommodatie biedt familiekamers en een terras.





Geopend februari 2020. Luxe hotel. Minos Ambassador Suites & Spa - Adults only beschikt over een restaurant, een fitnesscentrum, een bar en een tuin in de stad Rethymno. Gasten kunnen gebruikmaken van een hot tub en fietsverhuur.





                                                                      Geopend juni 2019. Charmant. Comfortabele bedden                                                                                                                                    Calmare ligt aan het strand in de stad Rethymnon en beschikt over een tuin en gratis WiFi. De accommodatie ligt op ongeveer 2,4 km van het Archeologisch Museum van Rethymnon, op 2,3 km van de Venetiaanse haven en op 2,5 km van de stadstuin.



Geopend januari 2019. Mooi pand. Comfortabele bedden. The City Hotel & Suites ligt in de stad Rethymnon en biedt gratis WiFi in alle ruimtes, een zonneterras met een zwembad en een gemeenschappelijke lounge. Dit 3-sterrenhotel biedt een excursiebalie en bagageopslag.