Georgioupolis Kreta perfecte plek voor een gezinsvakantie

Vooral gezinnen hebben Griekenland en met name het eiland Kreta weer weten te waarderen in de afgelopen jaren. Een favoriete vakantiebestemming voor gezinnen met kleine kinderen is de plaats Georgioupolis aan de noordwestelijke kust van het eiland. De grootste voordelen zijn kindvriendelijke hotels en stranden en de uitstekende bereikbaarheid van populaire attracties.

Grote hotels met animatie, kinderopvang en nog veel meer.
Aan het strand van Georgioupolis vindt u enkele van de meest populaire familie hotels op het eiland.
Natuurlijk zijn hier niet alleen een animatieprogramma met 's avonds een minidisco, maar ook een kinderopvang vanaf 3 jaar en gezinsvriendelijke hotelkamers en restaurants. Eigen buffetten voor de kleintjes, hoge stoelen voor baby's en peuters zijn er in overvloed. Bovendien stellen de hotels babybedjes zonder extra kosten ter beschikking.

Terwijl het zandstrand in het centrum van Georgioupolis erg smal is, vindt u in oostelijke richting brede stukken strand, ideaal om te spelen.  De zee is meestal kalm en het strand loopt langzaam af, zodat ook kleine kinderen heerlijk onder toezicht kunnen spetteren in de Middellandse Zee.

Een kinderzitje is in Griekenland volgens de wet verplicht tot de leeftijd van 12 jaar of tot een hoogte van 150 cm. Veel kleine autoverhuurbedrijven nemen het echter niet zo nauwkeurig. Natuurlijk kunt u het kinderzitje meenemen, maar een auto huren bij één van de grotere verhuurders voor aanvang van de vakantie is zeker een goede keus. Als u leuke uitstapjes wilt maken is een auto in Georgioupolis onmisbaar.

Bent u overigens niet afhankelijk van het hoofdseizoen, gezien de leeftijd van uw kinderen, boek dan spontaan nadat u de weersverwachting heeft bekeken. Last minute kortingen worden zeker geboden. Op zoek naar leuke accommodatie, kijk dan eens hier.